Milí priatelia,
oslovili nás s prosbou z DOMKO – Domov sociálnych služieb, Park mládeže 3, 040 01 Košice.

Ak môžete a viete, prosíme podporte ich pracovné terapie, ktoré sú pre nich nevyhnutné.

Pri ich terapiách by im pomohli tieto veci:
tyčinkové lepidlá na papier, vianočné ozdoby, farby na sklo a na textil, akrylové farby, puzzle, stavebnice, rôzne spoločenské hry, kontúry na textil, zvýrazňovače, tenké farebné stuhy do 0,5 cm, rozličné látky, drevené korálky, stužky, mašle, čipky, štetce ploché č. 8,9,10, kvietkované servítky, fixy, špagát hrubší, lak v spreji, biely balakryl, lepidlo na papier 3 kg, pierka na lapače snov, kruhy na vyšívanie, malé umelé kvietky, lyko, uhlík na kreslenie, pravítka, lepiace pásky, lepidlo Duvilax, akrylový lak-spray, vtáčie búdky, farebný kartón, klip rámy, tyčinky do taviacej pištole, drevené krabičky, filc, vrecovina, jutovina, koženky, vlna, špagáty, polystyrénové polotovary.


Práve tieto veci zo zoznamu potrebujú na svoju tvorbu, ktorej ukážku nájdete v pod príspevkom. Avšak získať zručnosť ale aj čas vyrobiť takéto krásne výrobky im trvá oveľa dlhšie ako ľuďom bez hendikepu.
Popozerajte doma či niečo nenájdete. Veci im môžete priniesť, alebo poslať v balíku nech môžu tvoriť v rámci terapií. 

Uvedomujeme si, že je to celkom dosť vecí, no veľmi by im to k činnosti pomohlo.

Poprosíme aj o zdieľanie. Nikdy nevieme kedy si to prečíta niekto kto sa týchto vecí chce zbaviť a možno im niečo z toho aj kúpiť.

Ďakujeme, že ste s nami! 

Zanechať komentár