Milí priatelia.
Toto obdobie je ťažké pre mnohých z nás. Veľa rodín sa na nás obracia s prosbou o pomoc so základnými potrebami ako sú potraviny a drogéria. Preto vás chceme poprosiť, podeľte sa a zapojte sa do nami vyhlásenej charitatívnej zbierky trvanlivých potravín a drogérie, ktorú organizujeme pred Vekonočnými sviatkami.

4. Ročník projektu ŠUNKÁČIK. Zbierka sa uskutoční jednorázovo 21.03.2021 /v nedeľu /, v čase od 14.00 do 17.00 hod, v našom zbernom mieste na Mlynárskej 15 / vchod z pravej strany budovy, zelené dvojdvere, označené našim logom ZBERNÉ MIESTO CHARITY SHOP KOŠICE.
S autom viete prísť až pred náš vchod. Aj jeden kúsok pomôže.

Z potravín : cestoviny, múka, cukor, soľ, ryža, olej, koreniny, konzervy, strukoviny, kečup, káva, čaj, trvanlivé mlieko, ale aj maslo (napr. Rama..), zemiaky, jablká, vakuovo balené výrobky (šunka, klobáska, saláma), sladkosti

Z drogérie : prášok, sprchové gély, mydlá, šampóny, čistiace prostriedky, toaletný papier, zubné pasty a kefky, dámske hygienické potreby, pánske holiace potreby.

Všetky darované veci zo zbierky prerozdelime rodinám hneď v nasledujúcom týždni od 22.03.2021 pred Vekonočnými sviatkami. Tešíme sa na vás.
Ďakujeme, že ste s nami!