DEŇ DETÍ 2022.
Otvárame ZBIERKU hračiek, detských knižiek, maľovánok, farbičiek …. atď.
Aj tento rok pripravíme KRABIČKY PRIANIA pre deti. Odovzdáme 1. júna 2022 na DEŇ DETÍ.
Budeme veľmi radi keď sa do zbierky zapoja aj školy či škôlky.?
? ZBIERKA bude trvať od 10.5. do 27.5.2022
? Veci nám môžete doniesť do Charity shopu Košice, Mlynská 17 vo dvore, v čase od 9.30 hod do 16.00 hod.Charity shopu Košice, Hlavná 40, Košice, od 9.30 do 17.00 hod. Alebo do nášho zberného miesta, Mlynárska 15, vo štvrtky od 14.00 hod do 18.00 hod.
? Detičky sú vo veku od 1 roka do 13 rokov.?
ZOZNAM VECÍ DO KRABIČKY PRIANIA:- farebný papier – veľa, výkresy malé, – farbičky, fixky, ceruzky, perá, vodové farby, temperové farby, – štetce – akejkoľvek veľkosti,- nožnice, lepidlá,- plastelína,- trblietky, samolepky, flitre, korálky na navliekanie,- šablóny na tvorenie – obkresľovanie-kvetinky, vtáčiky, zvieratká…- maľovanky,- detské karty,- malé hračky (autíčka, bábiky…) – cumlíky,- detské zubné pasty a kefky,- malá sladkosť,- detské knižky (leporelo, rozprávky, edukačné knižky, detské krížovky, knižky a časopisy pre predškoláka).
? VAŠE deti sa môžu tiež zapojiť. Poprosíme ich, aby napísali všeobecný pozdrav s označením pre dievčatko alebo chlapčeka, vymaľovali obrázok. Do každej krabičky dáme deťom pozdravy.
? Ak budete chcieť, vytvorte krabičku z týchto vecí aj sami. Radi odovzdáme. Detí v zozname je dosť. Ďakujeme, že ste s nami!