Operatívna pomoc rodine s dieťaťom so zdravotným znevýhodnením, ktorá sa ocitla bez peňazí a potravín. Urobili a odovzdali sme v sobotu večer nákup v hodnote 110,22 eur.

Pre chlapca hlavne ovocie, hygienu. Aby mali z čoho variť a kombinovať- čerstvé mäsko, mlieko, ryža, zemiaky, olej, zelenina, cestoviny, cukor, čaj…. aj prášok.

Otec – samoživiteľ prišiel o prácu a žiaľ aj o bývanie. Presťahoval sa s 3 deťmi k svojím rodičom, žiaľ tiež do prenajatého bytu.

Rodina upadla ešte viac. Starí rodičia sú dôchodcovia a nedokážu pomôcť, pretože po zaplatení nájmu a liekov im toho ostáva veľmi málo na živobytie.

Syn – chlapec s diagnózou autizmus, navštevuje Internátnu školu v Prešove kde má otec tiež dlh. Ten sme sa po dohode s p. riaditeľkou rozhodli uhradiť.

Aj v škole, ktorú navštevuje staršia dcéra je dlh na pracovných pomôckach, ten sme sa tiež rozhodli uhradiť po dohode s p. riaditeľkou.

? Otec si hľadá prácu. Súrne. Má vodičský preukaz B. Je mladý, prispôsobivý. V piatok však potrebuje poobede ísť do Prešova po syna. Viete o práci preňho? Dajte nám vedieť. Zdieľajte. Ďakujeme.