Mikuláš

MIKULÁŠ 2020!

Tohto roku mega projekt, vzhľadom na naše možnosti. Pôvodne sme mali v pláne pripraviť 120 ks. Pre deti do Zariadenia núdzového bývania Adlerova a pre Centrum pre deti a rodinu ZEM DETÍ, ktoré dlhodobo podporujeme a naše rodiny.

Neskôr sme nedokázali odmietnuť obrovskú prosbu z MŠ Hrebendova, Lunik 9. Deťom pripravíme 80 ks sladkých balíčkova tiež plyšáky, ktoré sa vyzbierali z vašich darov.

No a dnes nás oslovili z Centra pre deti a rodiny Košická Nová Ves, rodinného typu. Deti bývajú v skupinách v domčekoch. Košická Nová Ves, Nižná Myšľa, Ždaňa, a na Štrbskej ul. v Košiciach. Týmto deťom zabezpečíme balíčky my. Domček vo Valalikoch má darcu. Žiaľ nenašiel sa nikto, kto by im v tejto ťažkej dobe pomohol s balíčkami na Mikuláša. Tak sme sa rozhodli, že im pomôžeme!

Veď ktoré dieťa by chcelo ostať na Mikuláša bez balíčka? Tak nám pribudlo ďalších 43 ks balíčkov na prípravu.

SPOLU 236 KS MIKULÁŠSKYCH BALÍČKOV.

Od utorka nám začína Mikulášsky týždeň. Pobalíme, zviažeme, naložíme a do piatka rozvezieme. Vďaka v tomto roku najväčšiemu sponzorovi spoločnosti LABAŠ, z vašich darov a dnes ešte dokúpených sladkostí, máme všetkého dostatok na prípravu takého obrovského počtu balíčkov. Ďakujeme, že ste s nami!

snamidruhym

Share
Published by
snamidruhym

Recent Posts

Chceme vás od 9.4.2024 srdečne pozvať do novootvoreného charitatívneho obchodíka-second hand CHARITY SHOP POPRAD, Námestie…

2 týždne ago

OZNAM

Dňa 5.4.2024 /piatok/ bude Charity shop Košice, Hlavná 40 z technických príčin ZATVORENÝ ! Radi…

3 týždne ago

Predstavujeme vám novinku na ktorej pracujeme. Nový CHARITY SHOP POPRAD ! Otvárame 9.4.2024 o 9.00…

4 týždne ago

15 rodín si dnes od nás prevzalo v rámci potravinovej pomoci pred Veľkonočnými sviatkami -…

4 týždne ago

Milí priatelia. Po skoro 7 rokoch našej činnosti, aj vďaka SLSP sme sa konečne dopracovali…

1 mesiac ago

This website uses cookies.