Milí priatelia, vážení naši priaznivci a podporovatelia.Chceme vás týmto veľmi pekne poprosiť o pomoc. Pre naše OZ S nami druhým potrebujeme auto – menšiu DODÁVKU. Našu činnosť sme za viac ako 3 roky natoľko rozvinuli, že dodávka sa stala nevyhnutnosťou.
Stačí pozrieť príspevky na našej stránke fb charity shop kosice a presvedčíte sa, že ju naozaj, reálne potrebujeme.

Zároveň sme sa rozhodli, že ak budeme mať dodávku, otvoríme dlhodobý projekt „CHARITATÍVNA PREPADOVKA“.
Oslovíme starostov obcí, ktorí si poznajú svojich obyvateľov, aby nám zistili, ak majú rodiny v núdzi, čo potrebujú. My im všetko pripravíme podľa potrieb – oblečenie, obuv, hračky, domácnosť, nakúpime potraviny
a odnesieme naraz viacerým rodinám aj vo viacerých obciach, podľa kapacity dodávky. Chceli by sme rozšíriť takto pôsobnosť v celom Košickom kraji.

Jednou z možností ako nám môžete pomôcť vyzbierať peniaze na nákup dodávky je, že nám darujete 2% dane z príjmu zamestnancov, fyzických
a právnických osôb, o ktoré sa uchádzame aj v tomto roku za rok 2020.

Zamestnanci požiadajte svojho zamestnávateľa do konca februára o ročné zúčtovanie príjmu za minulý rok a potvrdenie o zaplatení dane z príjmu. Stiahnite si tlačivo Vyhlásenie o poukázaní 2 % dane z príjmu, poprípade nám napíšte na snamidruhym@gmail.com a my vám ho pošleme. Tieto tlačivá doručte na príslušný daňový úrad. Samozrejme nezabudnite podpísať.
Ak si podávate daňové priznanie sami zo závislej činnosti, alebo ako SZČO stiahnite si z nášho webu daňové priznanie typu A, alebo typu B. Vyhlásenie o poukázaní 2 % dane z príjmu je súčasťou daňového priznania. Tlačivá doručte na príslušný daňový úrad.

Prosíme, zdieľajte tento príspevok, oslovte zamestnancov, firmy, známych a pomôžte nám vyzbierať peniaze na jej nákup. Bude slúžiť pre ľudí, ktorí našu pomoc potrebujú. Na prevoz či už darovaných vecí – oblečenia, vecí do domácnosti, nábytku, ale aj pri nákupe potravín, rozvoze pomoci pre rodiny… atď.

Všetky tlačivá na stiahnutie sú uverejnené na našom webe www.snamidruhym.sk

Poprípade ak máte záujem, prispejte na náš účet vo Fio banke Košice.
IBAN: SK92 8330 0000 0023 0129 2106.

Každé euro pomôže.
Ďakujeme, že ste s nami!