VIANOČNÝ DOBRÝ SKUTOK ❤️. 9. časť

Posledný VÝBER PRIANÍ DETÍ bez DARCOV! V tomto poslednom príspevku uvádzame priania detí, ktoré si ešte nenašli svojich darcov.

❗️Všetci ktorí ste sa napísali pod priania detí v predchádzajúcich 8. PRÍSPEVKOCH ste už obdržali správy s adresou a tel. číslom na vychovávateľku. Všetky otázky riešte prosíme už s nimi. Pristupujte prosíme k tomu zodpovedne, aby ani jedno dieťa, ktoré nám zverilo svoje vianočné želanie nezostalo bez darčeka. ĎAKUJEME.

❌️ Niektoré správy sa nám zobrazujú ako neprečítané. Pozrite si spam alebo Žiadosti o kontakt.

🎄Ak sa rozhodnete obdarovať konkrétne dieťa podľa jeho priania, prosíme, napíšte sa pod fotografiu Vianočného listu Ježiškovi, ktoré deti pripravovali s veľkou radosťou a túžbou po darčekoch 💗

🎄 Ak sa rozhodnete kúpiť dieťaťu jeho želanie, napíšte pod fotku – KÚPIM.

🎄 Ak je v liste Ježiškovi viac vecí a vy chcete venovať iba jednu, napíšte KÚPIM a napíšte čo konkrétne chcete z toho kúpiť.

🎄Veci pre deti poprosíme nové, NIE používané. Drahšie veci môžu byť samozrejme užívané, avšak plne funkčné, nepoškodené.

🎄Menším deťom môžete pripraviť aj ďalšie prekvapenie vo forme: farbičky, ceruzky, šablóny na obkresľovanie rôznych vzorov, zvieratiek, postáv, farebné papiere, omaľovanky.. atď.

🎄Priebežne vám všetkým záujemcom pošleme do správy tel. číslo a adresu kde sa dieťa konkrétne nachádza, kontakt na vychovávateľku, kde mu môžete po dohode odovzdať jeho vysnívané vianočné želanie, poprípade poslať.

Prosíme pristupujte k tomu zodpovedne. 🙏

Veríme, že aj v tomto príspevku nájdu všetky detičky svojho „Ježiška“ ❤️.

Ďakujeme. Postupne uverejníme ďalšie priania.