Potravinová pomoc

Včera sme mali zábavu v Charity shope s vankúšikom pre príjemné snenie ?, avšak dnes sme v skorých ranných hodinách riešili operatívnu pomoc s potravinami a drogériou pre mamku, ktorá musela ujsť so 4 deťmi len s tým čo mali na sebe od otca – tyrana.
Urobili sme im nákup v Tescu extra Košice v hodnote 108,74 eur. Hlavne čerstvé mäsko, mlieko, vajíčka, ovocie a zeleninka, jogurty, samozrejme nechýbal veľký prášok či toaletný papier…
Mamka je veľmi skromná, tichá osôbka, žiaľ s nepeknými modrinami. Deti vo veku 12, 10, 8 a 5 rokov sú veľmi tichučké. Mamke veľmi ochotne pomáhali s vykladaním nákupu z nášho auta. Po dohode so sociálnou pracovníčkou zo zariadenia, poskytneme rodinke aj oblečenie. Užite v zdraví!?

Milí priatelia. Aj vy máte podiel na pomoci pre túto rodinku. Všetci tí, ktorí ste nám darovali pekné veci a všetci tí, ktorí chodíte nakupovať k nám do Charity shopov Košice. To je princíp fungovania Charity shopov, speňažujeme prebytky slovenských domácností a vyzbieranými peniazmi pomáhame ďalej. Ďakujeme, že ste s nami !?